zoeken NL EN

TROMP stelt de mineralenmengels, premixen en likstenen samen op basis van uw vraag. Hiervoor maken we gebruik van 150 verschillende voedingsstoffen. Inmiddels hebben we zo’n 5.000 recepten in ons systeem.

Tekorten en overmaat
Zowel tekorten als overmaat van bepaalde mineralen en vitaminen kunnen problemen veroorzaken. Samen met de diervoederfabrikant of de fouragehandelaar overleggen we per dier, jaargetijde, grondsoort en andere omstandigheden welke mineralen en vitaminen de dieren nodig hebben, altijd in de juiste balans, niet te weinig maar ook niet te veel. Evenwichtige mengsels kunnen ziektes zoals melk- en kalfziekte, kopziekte en miskleuringen van het haarkleed voorkomen. Bovendien zorgt de juiste hoeveelheid van mineralen en vitaminen voor een gezondere melk- en vleesproductie.

TROMP houdt van eenvoud
De meeste klanten van TROMP weten wat een veestapel nodig heeft. We maken het niet onnodig ingewikkeld en denken graag met u mee. We houden van eenvoud en dat ziet u terug in de prijs.

TROMP produceert onder uw eigen label
Wilt u uw diervoeders graag verkopen onder eigen label? Dat is mogelijk. Laat ons weten wat uw wensen zijn en TROMP produceert het in een big bag met uw eigen logo.

« Terug